maanantai 9. heinäkuuta 2012

Arkeologiassa tohisee on palannut

Arkeologiassa tohisee on palannut tauolta! Paperiversion julkaiseminen on lopetettu (ja muutama ajelehtiva hajanumero odottaa vielä kohtaloaan toimituksen saunapalaverin sytykkeiksi) mutta arkeologinen luova hulluus ansaitsee oman purkautumiskanavansa.

Hyvä yleisö, Arkeologiassa tohisee esittelee:
ARKEOLOGIASSA BLOGISEE

Arkeologiassa blogisee on tarkoitettu Tohiseen kaltaiseksi julkaisuksi, joka blogimuodossa on helpompi lähestyä eikä toimituskunnan tarvitse tapella kopiokoneiden, painofirmojen ja "ei mulla oo käteistä mutta mä voin maksaa Visa Electronilla" -vitsien kanssa. Lisäksi nolot kirjoitusvirheet on helpompi korjata.

Blogi päivittyy juuri silloin kun jollakulla toimituskunnasta tai toimituskunnan ulkopuolelta sytyttää ja väki tahtoo kieroutuneimman mahdollisimman ideansa julki. Tällöin: yhteys Arkeologiassa blogiseehen osoitteeseen arkeologiassa.tohisee@gmail.com ja bittiavaruus on taas hieman hämmästyttävämpi paikka elää ja kokea.

Toivomme siis arkeologien ja arkeologiasta kiinnostuneiden hyödyntävän netin suomaa ihanaa anonyymiytta ja päästävän olallaan kuiskuttavan pikkupirun valloilleen.

Uskollisesti teidän
Arkeologiassa tohisee/blogisee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti